Družba Altec Lansing, eden vodilnih proizvajalcev zvočnih rešitev, je lani praznovala 90 let obstoja, z novim uvoznikom in distributerjem za Slovenijo, podjetjem Bonajo d.o.o., pa poskrbela, da so svetovne tehnične novosti, ki jih odlikujejo vrhunska izdelava, nadpovprečna uporabniška izkušnja in dostopna cena, prisotne tudi pri nas.

Audiofilom in navdušencem nad kakovostnimi zvočnimi rešitvami družbe Altec Lansing verjetno ni treba podrobneje predstavljati. Altec Lansing je namreč izdelal prvi mikrofon, prvi zvočniški sistem ter postavil prvi profesionalni snemalni studio na svetu. Družba obstaja namreč že od leta 1927. Gre za podjetje, ki je kinotečnim vsebinam dalo glas oziroma zvok. Blagovno znamko odlikujejo legendarna kakovost, zmogljivost in prestižno oblikovanje, njeni inovativno avdio-vizualni proizvodi pa stalno dvigajo letvico uporabniške izkušnje. Altec Lansing je ena najbolj prepoznavnih in ikonskih blagovnih znamk na področju zvoka, svoje globalne ambicije pa uresničuje tudi z novim zastopništvom v Sloveniji.

Podjetje Bonajo d.o.o. je prevzelo uvoz in distribucijo izdelkov Altec Lansing za Slovenijo in bo domačim kupcem nudilo popoln nabor izdelkov podjetja. Med temi naj bi Slovenci najbolj povpraševali po najrazličnejših zvočnikih in slušalkah, skladno z aktualnimi trendi so v strmem porastu brezžične rešitve. Bluetooth zvočniki in slušalke Altec Lansing so na neodvisnih testiranjih avdio opreme vedno med (naj)boljšimi. Posebej zanimiva je nova generacija zvočnikov iz družine Everything Proof, ki so odporni za vplive okolice, zato so zelo priljubljeni pri pohodnikih, organizatorjih zabav, piknikov in najrazličnejših drugih dogodkov na prostem, jadralcih in drugih uporabnikih z aktivnim življenjskim slogom ter željo po kakovostni zvočni izkušnji. Uvoznik si večje povpraševanje obeta tudi po t. i. pametnih zvočnikih, ki v navezi z glasovno pomočnico Amazon Alexa znajo komunicirati z uporabnikom in drugimi napravami v gospodinjstvu ali pisarni. Zelo pester je tudi nabor slušalk, saj lahko kupci izbirajo med številnimi klasičnimi, športnimi in drugimi modeli.

»Ponosni smo, da lahko slovenskim potrošnikom predstavimo blagovno znamko Altec Lansing, ki velja za pionirja na področju zvočnih rešitev, ki s svojimi inovacijami stalno skrbi za razvajanje ušes uporabnikov. Prepričani smo, da bodo Slovenke in Slovenci izdelke blagovne znamke vzeli za svoje. Slovenci smo namreč znani kot zelo aktiven narod, veliko smo v naravi, kjer si želimo tudi kakovostnega predvajanja zvoka, tako preko slušalk ali zvočnikov. Altec Lansing pa kot eden redkih proizvajalcev visoko kakovostnih zvočnikov ponuja tudi modele, ki so odporni na prah, vodo in sneg,« je povedal Bogdan Jordan, direktor podjetja Bonajo d.o.o..