V današnjem zelo konkurenčnem poslovnem okolju želimo z učinkovitejšimi trženjskimi znanji in veščinami, ki so zaradi visokih naložb v tovrstna izobraževanja dostopna le večjim podjetjem in trženjskim profesionalcem, brezplačno “oborožiti” (Evropa časti) tudi mlada podjetja in podjetnike na lokalni ravni (občine Ivančna Gorica, Trebnje, Žužemberk in Dolenjske Toplice). Z aktivnostmi v okviru operacije Inovativnejše veščine trženja za mlada podjetja bomo pomagali mlajšim (po letih ali srcu) podjetjem oblikovati inovativna partnerstva, prek katerih bodo kos vsem lokalnim in globalnim izzivom ter novim poslovnim priložnostim.

DELAVNICA: Kako za prodajo učinkovito uporabiti družbena omrežja?

22. Maj 2019 ob 13.00; Kulturno društvo Stična, PE Kulturni dom, Stična 27a, Ivančna Gorica

PREDAVATELJICA: Manca Korelc

Prijava na delavnico je obvezna

O DELAVNICI

Družbena omrežja niso namenjena samo druženju. Veliko podjetij na njih uspešno gradi svojo prepoznavnost in prodajo. Na delavnici bomo zato govorili o izkoriščanju družbenih omrežij za učinkovito prodajo, o posebnostih posameznih družbenih omrežij, pravilih in trendih učinkovitega komuniciranja ter o napakah, ki se jim moramo izogniti. Ogledali si bomo tudi praktične rešitve za uporabo različnih družbenih omrežij za uspešno poslovanje podjetij. Delavnica bo praktično obarvana, rdeča nit delavnice pa bodo praktični primeri za konkretne pospeške v prodaji. Več …

O PREDAVATELJICI

V 11 letih delovanja v svetu digitalnega marketinga ga je spoznavala na strani agencije in oglaševalcev, danes pomaga podjetjem zapisati in doseči cilje komunikacije na LinkedInu, Facebooku in Instagramu. V zadnjih 4 letih je izvedla več kot 130 predavanj in delavnic in napisala več kot sto člankov o digitalnem marketingu in družbenih omrežjih. Več

Prijava na delavnice je zaradi omejenega števila udeležencev obvezna. Prosimo vas, da se v primeru, če se posamezne delavnice ne boste mogli udeležiti, z delavnice odjavite.

Priprava in izvedba delavnic Trženjske akademije potekajo v okviru operacije Inovativnejše veščine trženja za mlada podjetja. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.