Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) in Ubisoft sta danes objavila novo partnerstvo. Lenovo Legion bo uradni sponzor Ubisoftovega tekmovanja Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Pro League in ekskluzivni globalni partner. Partnerstvo bo trajalo do pomladi 2019, kolikor traja sezona tekmovanja Rainbow Six Siege Pro League, ki je prisotno v ZDA, regiji EMEA, državah Latinske Amerike in Azijsko-pacifiške regije.

  • Lenovo™ bo e-športnemu tekmovanju Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Pro League zagotovil namizne in prenosne računalnike ter monitorje Lenovo Legion, saj je sklenil ekskluzivno globalno partnerstvo z družbo Ubisoft.
  • Partnerstvo podpira tako profesionalne igralce kot ljubitelje igre Tom Clancy’s Rainbow Six Siege in e-športne skupnosti, ki se bodo na dogodkih lahko prepričali v izjemne zmogljivosti računalnikov Lenovo Legion.
  • Navdušenci nad računalniškimi igrami bodo lahko spremljali pretočni video s tekmovanj in obiskali profile Ubisoft ter Lenovo Legion na družabnih omrežjih za najnovejše novice, nagradne igre in rezultate tekmovanj.

Lenovo nudi širok nabor strojne opreme za igranje iger, ki jo bodo v roke dobili najbolj talentirani in zagrizeni igralci igre Tom Clancy’s Rainbow Six Siege na svetu in se pomerili v zanimivem tekmovanju. Partnerstvo je tudi priložnost za sopromocijo blagovne znamke in hkrati povabilo navdušencem nad računalniškimi igrami, da se udeležijo nagradnih iger, v omenjeni igri pa tudi odklenejo posebno ugodnost Lenovo Legion.

Tom Clancy’s Rainbow Six igra že več kot 30 milijonov ljudi, skupnost navdušencev nad e-športom pa hitro raste, tekmovanje Six Invitational (SI) 2018 si je preko spleta ogledalo 300 odstotkov več ljudi kot leto prej, veliki finale pa je sočasno spremljalo kar 321.000 gledalcev spletnega prenosa.

Lenovo bo uradnim profesionalnim ekipam tekmovanja Tom Clancy’s Rainbow Six zagotovil najzmogljivejšo strojno opremo, in sicer namizni in prenosni računalnik Lenovo Legion Y720 Tower, Lenovo Legion Y720 ali Y520 ter igričarski monitor Lenovo Legion Y25f. Računalnik Lenovo Legion Y720 Tower, naprimer, premore obilo zmogljivosti in igre poganja tekoče v najvišji ločljivosti, hkrati pa živo sliko igranja deli tudi preko spleta z drugimi navdušenci. Igričarski monitor Lenovo Legion Y25f nudi 144 Hz frekvenco osveževanja slike, njena ostrina in kakovost pa prikažeta vse podrobnosti v igri in zagotavljata izjemno igralno izkušnjo.

Lenovo Legion računalniki in monitorji bodo na ogled na finalu tekmovanja Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League Season 7, ki bo 19. in 20. maja prihodnje leto v hotelskem kompleksu Harrah’s® v ameriškem mestu Atlantic City. V finale se bosta uvrstili po dve ekipi iz posamezne regije, zastopane pa so ZDA, Evropa, Latinska Amerika iz Azijsko-pacifiška regija.

Več informacij o tekmovanju Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League najdete na spletni strani http://www.rainbow6.com/esports, tekmovanju lahko sledite tudi na omrežju Twitter® @R6ProLeague. Navdušenci nad računalniškimi igrami lahko sledijo tudi profilua @LenovoLegion na omrežjih in platformah Twitter, Facebook™, YouTube™, Instagram® ter Twitch™.

“Partnerstva so pomemben del igričarske strategije družbe Lenovo. S podjetjem Ubisoft delimo to strast in podpiramo profesionalen e-šport ter igričarsko skupnost,” je povedal Jeff Meredith, generalni direktor oddelka Consumer PCs and Smart Devices (PCSD) v podjetju Lenovo in dodal: “Kombinacija Lenovo računalnikov in Ubisoftovih izkušenj pri pripravi bogatih vsebin igričarskim navdušencem prinaša kar najboljšo igralno oziroma gledalčevo izkušnjo.”

“Podpis partnerstva z Lenovo Legion je ključnega pomena in je jasen znak, da je tekmovanje Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League dozorelo, saj stalno raste in pridobiva pomembne partnerje,” je povedal Geoffroy Sardin, podpredsednik prodaje in trževanja v Ubisoft EMEA, in dodal: “Komaj čakamo, da novo partnerstvo zasije v vsej luči na dogodkih po svetu, posebej tistem, ki bo avgusta v Parizu.”