Predstavljeni IdeaPad 5G in Lenovo Tab P11, Amazon Alexa Show Mode na voljo na posameznih Lenovo računalnikih.

Digitalna preobrazba je v novih razmerah bolj osebna kot kadarkoli prej – obnavlja našo skupno željo po tem, da več postorimo od doma. Čeprav se je naše vsakdanje življenje spremenilo, lahko še vedno gledamo najnovejše filme, pozdravljamo učitelje svojih otrok ali sodelavce prek povezanih tehnologij od doma. Pametnejši izdelki in programska oprema Lenovo™ vam lahko pomagajo, da se prilagodite in ostanete povezani v nenehno spreminjajočem se svetu. Letos na sejmu CES® napovedujemo več izjemnih prenosnih računalnikov IdeaPad™, vključno z modelom, ki podpira povezovanje v mobilna omrežja 5G (1), tabličnim računalnikom z briljantnim zaslonom ločljivosti 2K in več dodatki za produktivnost – poleg tega pa objavljamo najnovejše posodobitve programske opreme Lenovo Vantage, ki vam pomagajo še bolj prilagoditi računalniško izkušnjo.

Ponujamo tudi več načinov, kako ohraniti povezavo – bodisi s pametnim domom, koledarjem, bodisi s prijatelji in družino z novo vizualno ali zvočno izkušnjo, ki v celozaslonskem načinu omogoča digitalna pomočnica Alexa®. Lenovo je prvi, ki je predstavil t. i. način Show Mode, ustvarjen posebej za osebne računalnike (2). Ostanite povezani in v načinu Show Mode vaš računalnik Lenovo vključite v svoj domači ambient.

IdeaPad 5G – poslovite se od počasnega domačega omrežja Wi-Fi

Uporabniki potrebujejo hiter, učinkovit in povezan prenosni računalnik, ki bo presegel njihovo trenutno realnost – a še vedno ohranil dostopno ceno. Pri družinskih članih, ki si v urah največjih obremenitev delijo domača omrežja Wi-Fi, je bolj kot kadarkoli prej pomembno, da imate zanesljivo povezavo 4G/LTE ali 5G, da boste med naslednjo predstavitvijo dokazali bliskovito odzivnost. Zato smo ustvarili nov ultra prenosni Lenovo IdeaPad 5G.

Z do 20-urno avtonomijo delovanja na baterije ob neprekinjenem predvajanju video posnetkov (3) je poskrbljeno za zabavo, tudi če cel dan na kavču gledate filme na odličnem 14-palčnem zaslonu prenosnika, ki dosega bliskovito hiter prenos podatkov v omrežjih 5G (1) ali 4G LTE (4), prav tako pa je na voljo zanesljiva povezljivost v brezžična omrežja Wi-Fi 5 (5). Ta praktična in elegantna naprava ljubiteljem večopravilnosti olajša, da ostanejo povezani doma ali na poti, tako da kombinirajo tisto, kar jim je všeč pri pametnem telefonu (ima celo držalo za kartico SIM), npr. takojšnjo odzivnost ter tanko in lahko zasnovo. Prenosni računalnik brez ventilatorja je opremljen z operacijskim sistemom Windows 10. Kjer omrežje 5G ni na voljo, boste uživali večjo varnost in zanesljivost s povezljivostjo 4G LTE, ki je prav tako na voljo na novem prenosnem računalniku IdeaPad 5G (4).

Za zmogljivost in učinkovitost IdeaPad 5G skrbi vodilna računalniška platforma Qualcomm® Snapdragon™ 8cx 5G, opremljena z zmogljivo grafiko Qualcomm® Adreno™ 680 in Qualcomm® Snapdragon™ X55 Modem-RF sistemom za povezljivost. Ta inovativni prenosni računalnik s povezljivostjo v omrežja 5G vam omogoča, da prek ponudnika storitev 5G prenesete filme, kličete in pošiljate e-pošto tako rekoč s hitrostjo, ki je do 10-krat hitrejša od tiste, ki jo zmorejo povezave 4G (6). Velike datoteke in video posnetke visoke ločljivosti pretočite v rekordno kratkem času in si jih ogledate na 14-palčnem zaslonu IPS ločljivosti 1920 x 1080 točk (svetilnost 300 cd/m2), ki prikazuje živobarvno sliko s 100-odstotno pokritostjo barvnega spektra sRGB. Tudi prenosnik Lenovo IdeaPad 4G/LTE (4) poganja Snapdragon 8c platforma, ki zagotavlja tekoče in odzivno delovanje za delo ali zabavo. IdeaPad 5G in IdeaPad 4G/LTE sta opremljena z do 8GB pomnilnika LPDDR4X in 512 GB pogonom PCIe SSD (7).

Opremljen z udobno tipkovnico IdeaPad razvaja uporabnike tudi z zasnovo brez ventilatorja, ki skrbi, da prenosnik deluje hladno in tiho (podobno kot tablica). Za kristalno čist zvok pa skrbita k uporabniku usmerjena zvočnika, podprta s tehnologijo Dolby Audio™. Dva vgrajena mikrofona zagotavljata, da vas bodo na drugi strani vedno jasno slišali, ne glede na to, ali klepetate s prijatelji ali pa sestankujete na daljavo.

Funkcija Modern Stanby zagotavlja, da se prenosnik IdeaPad 5G takoj zbudi iz stanja pripravljenosti in je pripravljen na delo. Odklene ga že pogled, saj infrardeča kamera prepozna obraz uporabnika. Prenosnik, ki je težak vsega 1,2 kg in debel le 14,9 mm, je tako lahko vedno pri roki. In daleč stran od vtičnice, saj je opremljen z baterijo zmogljivosti 51 WHr, ki jo tehnologija Rapid Charge Express (8) zelo hitro napolni. Preko vmesnika USB Type-C® pa lahko prenosnik polni tudi druge naprave.

 Novi način Show Mode za računalnike s pomočnico Alexa

Lenovo prinaša način Show Mode for PC in zanimive nove možnosti digitalne pomočnice Alexa, ki uporabnikom pomaga ostati povezani doma (2). Način Show Mode računalnik Lenovo spremeni v pametni zaslon in zvočnik s čistokrvno Alexa izkušnjo, pri čemer lahko vsa družina uživa v pogovorih z Alexo in ogledu njenih rezultatov.

Upravljanje z glasom je prav tako zmogljivo kot klikanje z miško ali vnosi prek tipkovnice. Alexa uporabniku omogoča, da več postori zgolj z zvokom, vprašate jo lahko, naj vam predvaja glasbo s storitve Amazon Music, zažene priljubljene aplikacije, predvaja lokalno radijsko postajo, poišče naslove skladb in albumov itd. Usmerjeni mikrofoni delujejo tudi na daljši razdalji v posameznem prostoru, Alexa pa vaše ukaze jasno sliši, tudi če računalnik trenutno predvaja glasbo (2).

Zmogljivosti z veliko začetnico: IdeaPad 5i Pro in IdeaPad 5 Pro

Prenosnika IdeaPad 5i Pro (9) in IdeaPad 5 Pro sta nova najzmogljivejša prenosnika iz družine IdeaPad. Odlikuje ju tudi prefinjena oblika kovinskega ohišja, uporabnik pa izbira med 14- ali 16-palčnim zaslonom (10).

Prvič na prenosnem računalniku Lenovo IdeaPad je zaslon na voljo s širšim razmerjem stranic 16 : 10, s čimer se bolje prilagodi večopravilnosti z operacijskim sistemom Windows in občasnim filmskim večerom. Tanjši robovi na vseh straneh poskrbijo za impresivno 90-odstotno razmerje med zaslonom in ohišjem. 100-odstotna pokritost barvnega spektra sRGB pa zagotavlja, da IdeaPad 5i Pro in IdeaPad 5 Pro prinašata boljše učne in zabavne izkušnje, za odlično in zanesljivo povezljivost je poskrbljeno z Wi-Fi 6 (5). Zaslon s certifikatom TÜV Rheinland (11) ima vgrajeno tehnologijo za zaščito oči in zmanjšanje modre svetlobe, ki pomaga zaščititi vid uporabnika med dolgotrajnejšo rabo računalnika.

Preprosto prenosljiv prenosnik tehta le 1,45 kg v primeru 14-palčnega zaslona in le 2 kg v primeru, ko je opremljen z večjim 16-palčnim zaslonom. Prinaša tudi pametnejše funkcije, kot je IR-kamera z Windows Hello za brezstično prijavo v sistem, poleg tega pa pametni senzorji (ToF) IR-kamere zagotavljajo vsakodnevno učinkovitost s pomočjo programske opreme za zaznavanje pozornosti Glance by Mirametrix® – na primer zaustavitev predvajanja videoposnetka, ko odidete na kavo. Vaš prenosnik bo celo sprožil alarm, če bi ga kdo premaknil, ko mu boste obrnili hrbet.

Način Show Mode na osebnih računalnikih Lenovo olajša in priročneje prostoročno komunicira s pomočnico Alexa. Ta vam lahko pomaga zapomniti si pomembne dogodke, sestanke in naloge z opomniki, na katere vas opozori tudi, ko niste za računalnikom. (2)

Prenosnik je privzeto nastavljen na način inteligentnega hlajenja, ki izkorišča uravnotežene izboljšave umetne inteligence za optimizacijo avtonomije baterije; če želite spremeniti zmogljivost prenosnika, preprosto uporabite Lenovo Q-Control, tako da pritisnete Fn + Q in preklopite v način največjih zmogljivosti ali pa preklopite v način varčevanja z baterijo. Če ste izbrali model z zaslonom z višjo hitrostjo osveževanja (12), boste lahko upočasnili osveževanje zaslona za dodaten nadzor nad avtonomijo baterije, medtem ko se opravljate manj zahtevne naloge – zgolj pritisnite kombinacijo tipk Fn + R.(12)

Uživajte v večji sledilni ploščici v primerjavi s prejšnjimi generacijami ter v bolj mehkem tipkanju prek izboljšane tipkovnice z dodatno osvetlitvijo ozadja. Doživite kakovostno zabavo in se potopite v povsem nov svet zvoka z Dolby Atmos® in ostrimi slikami zaslona do ločljivosti 2.8K, ki jo ponujajo 14-palčni modeli prenosnikov.

Lenovo IdeaPad 5i Pro, opremljen s procesorjem Intel®, prinaša:

Izjemne zmogljivosti 11. generacije procesorjev Intel Core™ do modela i7
Grafična kartica do modela NVIDIA® MX450, ki pospeši delo in zabavo.
14-palčni zaslon IPS ločljivosti 2.8K (16:10) s frekvenco osveževanja 90 Hz in 400 cd/m2 svetilnosti.
16- palčni zaslon IPS ločljivosti5K (16:10) s frekvenco osveževanja 120Hz in 350 cd/m2 svetilnosti.
Do 16 GB pomnilnika DDR4 in do 1 TB PCIe M.2 pogon SSD7.
14-palčni prenosnik ima vgrajeno baterijo zmogljivosti 56,5 WHr in tehnologijo Rapid Charge Boost (13)
16-palčni prenosnik ima vgrajeno baterijo zmogljivosti 75 WHr in tehnologijo Rapid Charge Express (8)
16-palčni prenosnik ima vgrajeno Thunderbolt™
Lenovo IdeaPad 5 Pro, opremljen s procesorjem AMD Ryzen™ nove generacije, prinaša:

14-palčni IdeaPad 5 Pro:

Nova generacija AMD Ryzen mobilnih procesorjev (na voljo v kratkem)
Do NVIDIA MX450 grafična kartica
Do 16 GB pomnilnika DDR4 in do 1 TB PCIe M.2 pogon SSD (7)
14-palčni zaslon IPS ločljivosti 2.8K (16:10) s frekvenco osveževanja 90 Hz in 400 cd/m2 svetilnosti.
14-palčni prenosnik ima vgrajeno baterijo zmogljivosti 56,5 WHr in tehnologijo Rapid Charge Boost (13)

16-palčni IdeaPad 5 Pro:

Nova generacija AMD Ryzen mobilnih procesorjev (na voljo v kratkem)
Večja izbira grafičnih kartic, vključno z NVIDIA GeForce RTX™ nove generacije (na voljo v kratkem)
Do 32 GB pomnilnika DDR4 in do 1 TB PCIe M.2 pogon SSD7
16- palčni zaslon IPS ločljivosti5K (16:10) s frekvenco osveževanja 120Hz in 350 cd/m2 svetilnosti.
16-palčni prenosnik ima vgrajeno baterijo zmogljivosti 75 WHr in tehnologijo Rapid Charge Express8

Nove Vantage izboljšave iztisnejo kar največ iz računalnika

Ta mesec (14) bo programska Lenovo Vantage, ki uporabnikom omogoča, da s svojo napravo postorijo kar največ, prenovljena. Najnovejše Lenovo naprave  (15) bodo tako pridobile še pametnejše upravljanje z baterijo Smart Battery, ki bo spremljalo njeno temperaturo, polnilne cikle in predvideno življenjsko dobo.

Funkcija Lenovo Smart Assist pa izboljša prijavo brez tipkanja (v navezi z Windows Hello) ter širi nabor aplikacij in brskalnikov, ki podpirajo upravljanje brez rok, na področje predvajanja videa. Rešitev Super Resolution 2.0 pa skrbi za dvig kakovosti predvajanih video vsebin iz virov nižjih ločljivosti. (16)

Storitev samodiagnostike Vantage Smart Performance Services uporabnikom omogoča dostop do optičnega branja z enim klikom, namestitev popravkov proti zlonamerni programski opremi in odstranjevanje virusov za bolj zanesljivo delovanje, vzdrževanje in večjo varnost računalnika. Nova zasnova spletne aplikacije zagotavlja, da se Vantage naloži v samo nekaj sekundah (17), globalna dostopnost pa jamči dostop do vseh novih in obstoječih funkcij Vantage, ne glede na to, kje na svetu ste.

Najboljše za početje vsega doma: Lenovo Tab P11

V času, ki ga pretežno preživimo doma, mora naša tehnologija skrbeti za zabavo, učenje in produktivnost, kar je lahko velik izziv za več družinskih članov. Nova tablica Lenovo Tab P11 pa družini omogoča dostop do najnovejših tehnologij, ki jih potrebuje, ne da bi pri tem stala bogastvo ali žrtvovala izkušnjo, ki jo želi od elegantnega in zmogljivega tabličnega računalnika.

Čudoviti Lenovo Tab P11 vam pomaga postoriti več s pomočjo pametnejših funkcij in podpore za digitalno pero – s čimer še olajša vsakodnevno spremljanje novih, ohranjanje socialnih stikov in večurno zabavo. Opremljen z 11-palčnim na dotik občutljivim zaslonom IPS ločljivosti 2K (2000 x 1200 pik) prikazuje ostro in svetlo sliko (svetilnost 400 cd/m2).(18) Integriran način Eye Care s certifikatom TÜV Rheinland (11) zagotavlja, da zaslon oddaja manj očem škodljive modre svetlobe in je manj naporen za dolgotrajno gledanje.

Zunanjost tablice Lenovo Tab P11 je prav tako prečiščena in elegantna ter na voljo v dveh odtenkih sive barve (10), za vitkejši videz pa skrbi ohišje iz aluminija. Tablico poganja učinkovita platforma Snapdragon 662 Mobile Platform z napredno povezljivostjo LTE, integriranim podsistemom Qualcomm® FastConnect™ ter 6 GB pomnilnika, ki zagotavlja odzivno delo. Lenovo Tab P11 je ena redkih tablic, ki premore certifikat pretočne storitve Netflix za ogled vsebin v visoki ločljivosti.

Z enim polnjenjem baterije je mogoča kar do 15-urna (19) avtonomija, na tablico pa so že prednaloženi programi zbirke Microsoft Office (Microsoft Word, Excel, OneNote in PowerPoint) ter priljubljena orodja za učinkovito delo s tržnice Google Play™.

Lenovo Tab P11 je opremljena tudi s funkcijo Kids Space from Google, (20) ki najmlajšim (mlajšim od 9 let) prilagodi aplikacije, knjige, vsebine in dostop do video posnetkov. (20)

Za še lažje delo so tu brezdotična prijava (21) ter odlična prednja kamera ločljivosti 8 MP za vrhunske video konference. Funkcija Smart Privacy (22) pa po potrebi zamegli vaše ozadje. Predvajanje glasbe in video posnetkov visoke kakovosti je še ena izmed odlik tablice, ki je opremljena s kar štirimi zvočniki, podprtimi s tehnologijo Dolby Atmos.

Lenovo Tab P11 pa je lahko še boljši, če ga opremite z dodatki, npr. ultra tanko tipkovnico Keyboard Pack (23) z vgrajeno drsno ploščico, ki je odlično prilega tablici in se je po zaslugi magnetnega pokrova, ki se lahko prelomi v podporno stojalo, zanesljivo drži.

Intuitivno pero Lenovo Precision Pen 2 (23) je sposobno zaznati nagib in vaš še tako nežen pritisk za gladko digitalno izkušnjo pisanja in risanja. Z dolgo avtonomijo baterije do 200 ur (24) (baterija zmogljivosti 60 mAh) in vtičem USB Type-C za polnjenje, je digitalno pisalo vedno pripravljeno, ko dobite navdih.

Ta cenovno dostopna tablica s sistemom Android ima na voljo še druge dodatke, npr. praktično postajo Lenovo Smart Charging Station 2 (23), ki olajša gledanje filmov in hkrati polni tablico, za dodatno zaščito pa si lahko omislite nov ovitek Folio Case (23), odet v sodobno tkanino.

Obiščite središče Lenovo StoryHub za dodatne fotografije in polne tehnične specifikacije naprav, dodatne informacije pa so na voljo tudi na spletni strani Lenovo CES.

Cene in dobavljivost (25)

Prenosni računalniki IdeaPad 5i Pro in IdeaPad 5 Pro bodo v regiji EMEA predvidoma naprodaj marca, njihove cene pa se bodo začele pri 699 evrih oziroma 799 evrih (z DDV) za 14- oziroma 16-palčni model.

Tablica Lenovo Tab P11 bo naprodaj v kratkem po ceni 279 evrov (z DDV). (25)

(1) Potrebujete omrežno storitev 5G in ločeno kupljen paket za prenos podatkov, ki se lahko razlikuje glede na lokacijo. Veljajo dodatni pogoji in/ali stroški. Hitrosti povezave se razlikujejo glede na lokacijo, okolje, razmere v omrežju in druge dejavnike. Za podrobnosti glejte pogoje operaterja.
(2) Način Show Mode je na voljo na izbranih računalnikih Lenovo z operacijskim sistemom Windows 10, vključno z Yoga Slim 9i, Yoga 9i, Yoga 7i, Yoga AIO 7 in IdeaPad 5. Če želite uporabiti ta način prikaza, zagotovite, da je naprava odklenjena z odprtim zaslonom in da mikrofon zazna vaš glas v prostoru. Preizkusi učinkovitosti so bili izvedeni v angleščini z oddaljenosti več kot 3 metre, v prihodnje bo na voljo tudi podpora za druge jezike Povprečna razdalja oddaljenosti mikrofonov v prostoru je odvisna od več dejavnikov, vključno z glasnostjo vašega glasu, hrupom v ozadju in nastavitvijo glasnosti. Pričakuje se, da bo Show Mode za osebne računalnike prvič na voljo v drugem četrtletju 2021 za nekatere izdelke na izbranih trgih, vključno s Kanado in ZDA, medtem ko podpora za Združeno kraljestvo, Nemčijo, Avstrijo, Irsko, Francijo, Španijo, Italijo, Japonsko, Indijo, Avstralijo in Novo Zelandija sledi kasneje
(3) Do 20 ur glede na lokalne pogoje predvajanja videa. Zahteva napravo, konfigurirano z računalniško platformo Snapdragon 8cx 5G z izklopljenim načinom 5G/4G. Vse trditve o avtonomiji baterije so približne. Dejanska zmogljivost baterije se razlikuje in je odvisna od številnih dejavnikov, vključno s konfiguracijo in uporabo izdelka, programsko opremo, pogoji delovanja, brezžično funkcionalnostjo, nastavitvami upravljanja porabe, svetlostjo zaslona in drugimi dejavniki. Največja zmogljivost baterije se bo s časom in uporabo zmanjšala.
(4) Storitve 5G, 4G in/ali LTE niso obvezne in so na voljo na izbranih trgih. Za povezljivost je potreben ločeno kupljen paket za prenos podatkov, ki se lahko razlikuje glede na lokacijo. Veljajo dodatni pogoji in/ali stroški. Hitrosti povezave se razlikujejo glede na lokacijo, okolje, razmere v omrežju in druge dejavnike. Za podrobnosti glejte pogoje operaterja.
(5) Potrebujete usmerjevalnik Wi-Fi in naročnino, ki se lahko razlikuje glede na lokacijo. Veljajo dodatni pogoji in/ali stroški. Hitrosti Wi-Fi 6 so običajno do 9,6 Gbps v primerjavi z Wi-Fi 5, ki zmore do 3,5 Gbps. Hitrosti povezave se razlikujejo glede na lokacijo, okolje, razmere v omrežju in druge dejavnike.
(6) Na osnovi tehnologije 5G (pod 6 GHz), ki povprečnemu uporabniku zagotavlja hitrost prenosa vsaj 10 Mbps. Hitrosti prenosa se razlikujejo glede na regijo in ponudnika storitev. Zmogljivost omrežja se razlikuje tudi glede na ponudnika storitev 5G.
(7) Dejansko razpoložljiva zmogljivost je manjša in se spreminja zaradi številnih dejavnikov, vključno s particioniranjem, razdelitvijo in operacijskim sistemom itd., ki izkoriščajo del te zmogljivosti. Razpoložljiva zmogljivost se lahko spremeni s posodobitvami programske opreme.
(8) Za Rapid Charge Express v najnovejši posodobitvi sistema Windows 10 polnite 15 minut v stanju pripravljenosti ali pri izklopljenem načinu in pridobite do dve uri neprekinjenega predvajanja videoposnetka 1080p (s svetlostjo 150 nits na zaslonu FHD ob privzeti glasnosti). Dejanska avtonomija baterije se razlikuje in je odvisna od številnih dejavnikov, kot so konfiguracija in uporaba izdelka, uporaba programske opreme, brezžična funkcionalnost, nastavitve upravljanja porabe in svetlost zaslona. Največja zmogljivost baterije se bo s časom in uporabo zmanjšala. Potrebujete priložen 65W napajalnik.
(9) Vključitev male črke »i« v imenu osebnega računalnika Lenovo pomeni, da je ta opremljen s procesorjem proizvajalca Intel.
(10) Barve naprave se lahko razlikujejo glede na tržišče.
(11) Certifikat TÜV Rheinland pomeni, da je izdelek v skladu s strogimi varnostnimi zahtevami pregledal pooblaščeni neodvisni ponudnik in je podprt z rednimi tovarniškimi pregledi.
(12) Ta posebna funkcija je na voljo na IdeaPad 5i Pro in IdeaPad 5 Pro s 14-palčnim zaslonom z osveževanjem 90 Hz in na 16-palčnih zaslonih z osveževanjem 120 Hz.
(13) Za Rapid Charge Boost v najnovejši posodobitvi sistema Windows 10 polnite 15 minut v stanju pripravljenosti ali pri izklopljenem načinu in pridobite do dve uri neprekinjenega predvajanja videoposnetka 1080p (s svetlostjo 150 nits na zaslonu FHD ob privzeti glasnosti). Dejanska avtonomija baterije se razlikuje in je odvisna od številnih dejavnikov, kot so konfiguracija in uporaba izdelka, uporaba programske opreme, brezžična funkcionalnost, nastavitve upravljanja porabe in svetlost zaslona. Največja zmogljivost baterije se bo s časom in uporabo zmanjšala. Potrebujete priložen 65W napajalnik.
(14) Od 25. januarja 2021 bodo nove funkcije Lenovo Vantage na voljo v Microsoftovi trgovini za ročni prenos in bodo do februarja samodejno distribuirane prek brezžične posodobitve (OTA) na obstoječe naprave.
(15) Lenovo Smart Battery posodobitve so trenutno na voljo za modele Yoga Slim 9i, Yoga 9i, IdeaPad 5i Pro, IdeaPad 5 Pro, IdeaPad 3i in IdeaPad 3.
(16) Prek posodobitev Lenovo Vantage predvajanje prostoročnega videa zdaj podpira dodatne programe, kot sta Netflix in TV UWP. Super Resolution 2.0 podpirajo priljubljeni brskalniki.
(17) Dejanski čas nalaganja se lahko razlikuje glede na regijo in različne konfiguracije.
(18) V primerjavi z drugimi 11-palčnimi tablicami na trgu.
(19) Vse trditve glede avtonomije baterije so približne in temeljijo na rezultatih, ki temeljijo na internem preizkusu. Dejanska avtonomija baterije se razlikuje in je odvisna od številnih dejavnikov, kot so konfiguracija in uporaba izdelka, uporaba programske opreme, brezžična funkcionalnost, nastavitve upravljanja porabe energije in svetlost zaslona. Največja zmogljivost baterije se bo s časom in uporabo zmanjšala.
(20) Kids Space potrebuje Google Račun za vašega otroka. Za starševski nadzor je potrebna aplikacija Family Link v podprti napravi Android, Chromebook ali iOS. Knjige in video vsebine niso na voljo v vseh regijah. Video vsebina je odvisna od razpoložljivosti aplikacije YouTube Kids. Za vsebino knjig je potrebna aplikacija Play Books. Razpoložljivost aplikacij, knjig in video vsebin se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. Google Assistant ni na voljo v Google Kids Space.
(21) Prostoročna prijava je na voljo za vse načine na tablici Lenovo Tab P11, razen za ročni način. V načinu ročnega tabličnega računalnika se bo Lenovo Tab P11 zbudil, ko ga boste dvignili proti obrazu.
(22) Razpoložljivost funkcije Smart Smart Privacy se lahko razlikuje glede na regijo in aplikacijo.
(23) Dodatki so naprodaj ločeno.
(24) Eno polnjenje litij-ionske baterije preko vmesnika USB-C zagotavlja povprečno do 200 ur neprekinjene uporabe. Notranji preizkus avtonomije baterije pisala temelji na tipični uporabi. Dejanski rezultati se razlikujejo in so odvisni od številnih dejavnikov. Največja zmogljivost baterije se bo s časom in uporabo naravno zmanjšala.
(25) Cene morda ne vključujejo davka in ne vključujejo pošiljanja ali drugih možnosti in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila; veljajo dodatni pogoji. Cene prodajnih posrednikov se lahko razlikujejo. Datumi prodaje in barvne možnosti se lahko razlikujejo glede na območje, posamezni izdelki pa so na voljo samo na izbranih trgih. Vse ponudbe so odvisne od razpoložljivosti. Lenovo si pridržuje pravico, da kadarkoli brez obvestila spremeni ponudbo izdelkov, njihove funkcije in specifikacije.