Družba Lenovo je predstavila najnovejšo generacijo delovnih postaj ThinkCentre, ki so opremljene s procesorji Intel® Core™ vPro® 10. generacije. Ti poslovni računalniki so na voljo v različnih velikostih, kot klasični stolpi, majhne škatlice (SFF) in kot računalniki vse-v-enem (AIO). Prenovljeni modeli ThinkCentre M70, M80 in M90 so kos vsem računalniškim zahtevam poslovnih okolij po neprekinjenem poslovanju. Lenovo je predstavil tudi četrto generacijo računalnikov Tiny-in-One, in sicer modela TIO22 and TIO24, ki nudita inovativna zaslona v navezi z modularnim računalnikom.

Narejeni za produktivnost in stabilno delovanje

Novi namizni računalniki ThinkCentre se osredotočajo na zagotavljanje večje produktivnosti, boljše upravljivosti in varnosti v svojih razredih. Na voljo so tudi kot izjemno majhni računalniki, s prostornino ohišja le en liter, ki zasedajo resnično malo prostora na delovni mizi. Opremljeni s procesorji Intel® Core™ vPro® 10. generacije, prinašajo izboljšane zmogljivosti in možnosti upravljanja, medtem ko rešitev Lenovo ThinkShield zagotavlja najsodobnejše digitalne varnostne rešitve.

Vsi novi računalniki ThinkCentre so opremljeni z rešitvami za fizično zaščito, vključno s ključavnico Kensington, zaklepom Smart Cable Clip, ki periferne naprave pritrdi na ohišje računalnika, in Chassis E-Lock, ki lahko ohišje zaklene z notranje strani in prepreči neželen fizični vdor v drobovje računalnika.

Ne glede na to, ali vaše majhno podjetje potrebuje osebni računalnik za delo od doma ali v pisarni, so računalniki ThinkCentre prava izbira. Tri družine računalnikov ThinkCentre M so na voljo v različnih oblikah in z različnimi funkcijami, ki so posebej zasnovane za to, kar potrebujete:

  • Na voljo v vseh oblikah računalniki ThinkCentre M70 predstavljajo kombinacijo osnovnih funkcij, zmogljivosti in cenovno dostopne tehnologije. Novi M70a All-in-One računalnik združuje eleganco 21,5-palčnega zaslona s funkcijami večjega brata M90a.
  • ThinkCentre M80 računalniki predstavljajo klasične delovne stroje, opremljeni so s procesorji Intel® Core™ vPro® 10. generacije in naprednimi funkcijami za varovanje in upravljanje.
  • ThinkCentre M90 računalniki pa predstavljajo premijske namizne računalnike, opremljeni so s procesorji Intel® Core™ vPro® 10. generacije do modela i9. Funkcija Modern standby jim omogoča, da tudi v stanju mirovanja ostanejo povezani. Modela M90 Tower in SFF omogočata vgradnjo dodatnega pogona SSD in povečanje zmogljivosti hrambe, rešitev Flex-IO pa omogoča priklop dodatnega monitorja preko vmesnikov USB Type-C, HDMI, DisplayPort ali VGA.

ThinkCentre-in-One (TIO) predstavlja modularni računalnik, pripravljen na prihodnost. V hrbtišče zaslona TIO namreč preprosto potisnete drobni računalnik Tiny in že imate vrhunski delovni računalnik. Modela TIO22 in TIO24 četrte generacije predstavljata računalnika, za katera ne potrebujete dodatnega orodja, opremljena pa sta tudi s kamero in mikrofonom za enostavno poslovno komunikacijo.

Trpežni in prijazni do okolja

Vsi namizni računalniki ThinkCentre prestanejo zahtevna testiranja, vključno z desetimi preizkusi trpežnosti po vojaškem standardu Mil-Spec, kot so temperaturne spremembe, vlažnost, udarci in vibracije. Poleg tega vsi modeli ThinkCentre izpolnjujejo zahteve glede porabe energije Energy Star 8.0, premorejo certifikat TCO 8.0 za trajnost, skladnost z RoHS glede omejevanja uporabe nekaterih nevarnih snovi in certifikat EPEAT, ki dokazuje polni trajnostni življenjski cikel izdelka.

Cene in dobavljivost

Novi računalniki iz družin ThinkCentre M70, M80 in M90 ter ThinkCentre-in-One bodo v Sloveniji na voljo predvidoma tekom poletja, takrat pa bodo znane tudi njihove cene.

Za več informacij obiščite povezavo http://www.lenovo.com/think/.