Podjetje Lenovo je predstavilo novo generacijo tablic. Najzmogljivejša med njimi je Lenovo Tab P11 Pro, medtem ko model Lenovo Tab M10 HD Gen 2 uvaja novo funkcijo Google Kids Space. Novim tablicam se pridružuje še pametna ura Lenovo Smart Clock Essential, ki lahko naredi vsak prostor »pameten«.

Lenovo Tab P11 Pro – najzmogljivejša Androidna tablica iz Lenova

Nova zastavonoša med Lenovo tablicami je model Lenovo Tab P11 Pro, katerega poslanstvo je zabava najvišje kakovosti. Tablica je opremljena z 11,5-palčnim OLED-zaslonom ločljivosti 2560 x 1600 točk, ki podpira tehnologiji prikaza HDR10 and Dolby Vision. Vgrajene ima tudi štiri k uporabniku usmerjene zvočnike proizvajalca JBL in tehnologijo Dolby Atmos, ki s pomočjo pametnih algoritmov ustvarijo kinematski prostorski zvok. V ultra tankem ohišju, debelo je vsega 7,7 mm, z obrobo iz aluminija velja izpostaviti tudi zelo tanke robove zaslona.

Ne le za zabavo, Lenovo Tab P11 Pro se odlično izkaže tudi pri delu, saj zmogljivosti omogočajo visoko produktivnost ali ustvarjalnost uporabnika. Za doplačilo sta na voljo tako brezžična tipkovnica kot pero, bližnjične tipke in zbirka aplikacij Microsoft Office pa poskrbijo, da se uporabnik lahko takoj loti dela. Tablica z enim polnjenjem omogoča do 15 ur uporabe, pri čemer vgrajeni energijsko učinkoviti procesor Qualcomm® Snapdragon™ 730G ne skopari z zmogljivostmi. Pametnejše funkcije, kot sta prijava brez dotika (prednja kamera odklene tablico, ko prepozna obraz uporabnika) in zatemnitev ozadja med video klici (idealno ob delu od doma ali takrat, ko želite več zasebnosti, sta del pomenljivih inovacij, ki jih uvaja Lenovo Tab P11 Pro.

Lenovo Tab M10 HD Gen 2 in Google Kids Space

Večina tablic v domačem okolju je v domeni vseh družinskih članov. Nova tablica Lenovo Tab M10 HD Gen 2 zato uvaja Googlovo rešitev Kids Space. Gre za nov način, namenjen otrokom, ki še obogati njim namenjene vsebine, saj vsebuje aplikacije, e-knjige in video posnetke, izbrane glede na otrokove interese in želje. Starši lahko vsebine upravljajo preko rešitve Family Link. Zavihek Play and Read vključujeta brezplačen dostop do aplikacij, ki jih odobrijo učitelji, in priljubljenih otroških knjig, zavihek Watch and Make pa ustvarjalne in zabavne videoposnetke iz storitve YouTube Kids™, ki pritegnejo in spodbujajo dejavnosti onkraj zaslona tablice.

Tablica Lenovo Tab M10 HD Gen 2 je večpredstavnostno središče, saj njen 10,1-palčni zaslon premore širok zorni kot, par zvočnikov podpira tehnologijo Dolby Atmos, za odlične zmogljivosti pa skrbi osemjedrni procesor z delovnimi takti do 2,3 GHz. Certifikat TÜV Rheinland® potrjuje, da zaslon tablice premore ustrezno zaščito pred škodljivo modro svetlobo in je manj naporen za oči uporabnika tudi ob daljši uporabi.

Lenovo Smart Clock Essential – za vsako sobo

Lenovo razširja nabor rešitev pametnega doma s predstavitvijo nove digitalne pametne ure Lenovo Smart Clock Essential, zasnovane za vsako sobo v domu. Lenovo Smart Clock Essential, ki temelji na Lenovo Smart Clock za spalnico, nudi enako udobje in prostoročno uporabo, ki uporabniku prihrani čas, funkcionalnost glasovnega upravljanja pa razširja tudi na preostali del doma, saj omogoča popolno glasovno podporo Google Asistenta.

Enostaven in dobro berljiv LED-zaslon postreže s podatki v realnem času, ki si jih lahko uporabnik ogleda s skoraj katerega koli kota, poleg tega pa ura premore senzor svetlobe okolice in samodejno prilagodi svetilnost zaslona. Ali pa jo preprosto vprašajte »Hej Google, koliko je ura?« Budilka poleg glasu podpira uporabo gumbov za nastavitev alarma. Prav tako je koristen nočni spremljevalec z vgrajeno lučko, ki vam pomaga hoditi naokoli, ne da bi se zaletavali v stvari. Vgrajena reža USB skrbi, da preko ure lahko svoje naprave polnite čez noč. Svoj pametni dom pa lahko nadzorujete z več kot 40.000 združljivimi pametnimi napravami več kot 5.000 blagovnih znamk, ki podpirajo glasovno upravljanje.

Glasovno upravljanje je tudi sestavni del dveh novih tablic, in sicer modelov Lenovo Smart Tab M10 HD 2nd Gen with Google Assistant ter Lenovo Smart Tab M10 HD 2nd Gen with Alexa. Obiščite Lenovo StoryHub za fotografije in specifikacije izdelkov.

Cene in dobavljivost

Lenovo Tab P11 Pro bo naprodaj predvidoma novembra s ceno od 699 evrov.

Lenovo Tab M10 HD Gen 2 bo naprodaj predvidoma septembra s ceno od 159 evrov.

Lenovo Smart Clock Essential bo naprodaj predvidoma septembra po ceni 59,99 evra.

Lenovo Smart Tab M10 HD 2nd Gen with Google Assistant bo naprodaj predvidoma oktobra s ceno od 179 evrov.

Lenovo Smart Tab M10 HD 2nd Gen with Alexa Built-in bo naprodaj predvidoma novembra s ceno od 199 evrov.

Videi o izdelkih