Lenovo je že drugo leto zapored prejel priznanje za najboljšo blagovno znamko v svetu prenosnikov po izboru Laptop Magazine. Omenjeni spletni portal vsako leto pripravi poročilo o stanju v svetu prenosnikov in izpostavi dobre ter slabe proizvajalce. V poročilu 2018 Brand Report Card je pohvalil družine izdelkov Lenovo, vključno s prenosnikoma ThinkPad X1 Carbon in Yoga 920.

Raziskava spletnega portala Laptop Magazine vsako leto postreže s temeljitim poročilom iz sveta prenosnih računalnikov. V poročilu so obravnavani najrazličnejši preizkusi prenosnikov, inovacije, izbira, vrednost glede na ceno pa tudi garancijsko jamstvo in storitve podpore.

Pri Laptop Magazine so ob podelitvi priznanj zapisali: »Letos je Lenovo ponovno zasedel prvo mesto, predvsem po zaslugi fantastične ponudbe prenosnih računalnikov. Od čudovitega ThinkPad X1 Carbon, ki je bil edini izdelek, ki je v preteklem letu prejel popolno oceno, označeno s petimi zvezdicami, do vsestranskega modela Yoga 920, so si prenosni računalniki Lenovo prislužili največ nagrad ‘Izbor uredništva’ kot prenosniki katere koli blagovne znamke. 53 odstotkov preizkušenih Lenovo prenosnikov je doseglo oceno 4 zvezdice ali več.«