Lexmarkova družina večopravilnih naprav CX923 je prejela nagrado uredništva neodvisnega preizkuševalca poslovnih rešitev Better Buys, in sicer nagrado uredništva za najbolj inovativno večopravilno napravo leta 2018 (2018 Innovative Product of the Year). Omenjeni Lexmarki, ki lahko tiskajo s hitrostjo do 65 strani v minuti in obvladajo tisk na najrazličnejše medije, so zato v vrhu nakupnih priporočil pisarniških laserskih tiskalnikov in večopravilnih naprav, ki ga organizacija Better Buys pripravi vsako leto.

Organizacija Better Buys tiskalnike in večopravilne naprave ocenjuje izredno celovito, saj so v končno oceno poleg samih zmogljivosti in kakovosti tiskanja vštete še morebitne edinstvene lastnosti, cena izpisa, cena naprave ter skupni stroški lastništva. Lexmarkove barvne laserske večopravilne naprave iz družine CX923 so preizkuševalce organizacije Better Buys prepričale s svojimi funkcijami, predvsem funkcijo ColorSaver, ki omogoča veliko število barvnih izpisov, ter kartušami z visoko vsebnostjo črnil, saj najzmogljivejše med njimi zadostujejo za avtonomijo do 34.000 izpisov.

Po besedah urednice organizacije Better Buys Melisse Pardo-Bunte omenjene večopravilne naprave postavljajo nova merila v svojem razredu, saj z novimi funkcijami naredijo tiskanje in skeniranje v pisarniških okoljih še bolj učinkovito, a ob tem ohranjajo ugodno ceno izpisa. “Lexmark stalno nadgrajuje svoje izdelke, tako glede zmogljivosti kot funkcij, družina naprav Lexmark CX923 ni izjema. Te naprave premorejo vrsto naprednih funkcij in znajo tiskati na najrazličnejše vrste in debeline medijev, s čimer velikim podjetjem omogočajo visoko produktivnost in prihranke,” je sklenila Pardo-Bunte.

“Lexmark je ponosen na nagrado Better Buys za naše naprave CX923, ki so se izkazale za najbolj inovativne v kategoriji večopravilnih naprav, namenjenih za rabo v najbolj zahtevnih okoljih, v pisarnah, kjer znajo ceniti napredno upravljanje z mediji, zelo vzdržljive komponente in hitro tiskanje,” je povedal Lexmarkov podpredsednik in tehnični direktor Allen Waugerman in dodal: “Družino naprav CX923 smo izdelali za stranke, ki tiskajo na veliko – tudi večje površine, saj naprave podpirajo medije velikosti tabloidov. Uporabniki bodo navdušeni nad visokimi hitrostmi tiskanja in podaljšanimi servisnimi intervali. Seveda vse naprave odlikujejo zanesljivost delovanja, visoka produktivnost in varnost, ki so zaščitni znak tiskalniških naprav.”