Družba Lexmark je predstavila rešitev Smart Document Portal for Insurance, ki zaposlenim v zavarovalnicah omogoča takojšen dostop do svežih informacij in gradiv, ki jih potrebujejo pri svojem delu. Na ta način zavarovalnice izboljšajo svoje storitve v očeh strank. Rešitev jim omogoča tiskanje najnovejših različic gradiv, obrazcev in drugih dokumentov na Lexmarkovih pametnih večopravilnih napravah.

“V panogi finančnih storitev se stvari hitro spreminjajo – zavarovalnice so soočene z novimi izdelki in storitvami, spremenjenimi predpisi in višjimi pričakovanji strank. Zavarovalne ekipe, tako tisti na sedežu zavarovalnice, kot tiste na zavarovalniških agencijah, se morajo hitro odzvati na te izzive in priložnosti,” je povedal direktor rešitev v podjetju Lexmark Tim Speller in dodal: “Lexmark je razvil dveri Smart Document Portal for Insurance, ki zavarovalničarjem omogočajo enostaven dostop do materialov, ki jih potrebujejo, da bi bolje stregli strankam in povečali obseg poslovanja.”

Rešitev Smart Document Portal omogoča zavarovalnicam, da brezšivno integrirajo podružnične večopravilne naprave z obstoječimi sistemi, jih centralno upravljajo in standardizirajo obrazce in druge materiale z namenom izboljšanja doslednosti in skladnosti. Takojšen dostop do pravih oblik dokumentov zaposlenim prihrani čas ter izboljša skladnost in storitve za stranke.

Zaposleni v agencijski pisarni lahko tudi lokalizirajo in tiskajo centralno potrjeno marketinško gradivo, s čimer odpravijo stroške pošiljanja in odpadnega gradiva v primeru, ko bi materiali zastareli. Pametne večopravilne naprave Lexmark natisnejo kakovostne barvne tiskovine na različne velikosti in vrste medijev, tako brošure in različne marketinške materiale kot obrazce in dokumente. Ti se lahko natisnejo na zahtevo, kar zagotavlja prilagodljivost in varnost. “Lexmarkova rešitev za zavarovalnice tem pomaga zmanjšati stroške obdelave dokumentov, izboljšati skladnost in izboljšati storitve za stranke,” je dejal podpredsednik in tehnični direktor družbe Lexmark Allen Waugerman in dodal: “Z veseljem smo zavarovalnicam priskrbeli rešitev za tiskanje na zahtevo, ki je enostavna za uporabo, cenovno dostopna in preprosto impresivna.”