Lexmark, globalni vodja na področju rešitev za upodabljanje in interneta stvari, je predstavil nova barvna tiskalnika, ki uporabljata njegovo patentirano tehnologijo VariTherm™ za tiskanje na ozke medije, s čimer povečuje zmogljivost tiskanja in vsestranskost v poslovnih okoljih. Novi Lexmarkov tiskalnik CS737dze in barvna večfunkcijska naprava CX737adzse uporabljata edinstven tehnološki pristop, ki zagotavlja izjemno zmogljivost tiskanja pri standardnih in nestandardnih velikostih medija, kot so čestitke, etikete za embalažo tablet, označevanje nevarnih snovi in številne druge možnosti uporabe tiskanja na ozke medije.  

“Stranke tiskajo na različne velikosti medijev, da bi izpolnile potrebe nenehno spreminjajočega se poslovnega okolja,” je dejala Melanie Hudson, Lexmarkova višja podpredsednica in vodja prodaje, ter nadaljevala: “Nova Lexmarkova serija 7 barvnih tiskalnikov, ki obvladajo tudi tiskanje na ozke medije, združuje novo razvit uparjalnik s prenovljeno vdelano programsko opremo, ki sproti zaznava velikost medija in prilagodi segrevanje glede na širino medija, kar strankam omogoča tiskanje praktično vsega – od nalepk za pločevinke z barvo do nalepk za steklenice.”

Optimizacija zmogljivosti z Lexmarkovo patentirano tehnologijo VariTherm™

Tehnologija VariTherm™ zaznava velikost medija v tiskalniškem opravilu in prilagodi segrevanje širini medija, kar zagotavlja izjemno zmogljivost tiskanja na medijih, ožjih od 21 x 28 centimetrov. Stranke lahko tiskajo na širok nabor ozkih medijev za specializirana tiskarska opravila, vključno z voščilnicami, etiketami za embalažo tablet ter označevanjem nevarnih snovi in steklenic.

Enostavno upravljanje brez obremenitve osebja IT

Lexmarkovi tiskalniki serije 7 so opremljeni s senzorji, ki neprekinjeno spremljajo več sto podatkovnih točk in zagotavljajo dodatne prednosti, kot sta napovedno vzdrževanje in samodejno dopolnjevanje potrošnega materiala, ko so povezani z Lexmarkovimi storitvami v oblaku.

Inteligentna zasnova za visoko stopnjo uporabe in dostopnosti

Jekleni okvirji zagotavljajo vzdržljivost ohišja, ki pomaga zagotoviti dosledno dolgoročno delovanje tiskalnikov Lexmark serije 7. Sestavne dele z dolgo življenjsko dobo je mogoče preprosto servisirati z nekaj orodji, stranke pa lahko uživajo v preprosti uporabi z zaslonom na dotik brez gumbov, ki jim pomaga opraviti vsako opravilo, od osnovnega do zapletenega.

Dodajte aplikacije, ki so pomembne za vaše poslovanje

Serija 7 vključuje tudi vgrajeno programsko ogrodje, ki strankam omogoča dodajanje aplikacij, ki so pomembne za njihovo poslovanje. Aplikacije so na voljo v Lexmarkovi aplikacijski knjižnici, stranke pa lahko dodajo tudi svoje.

www.lexmark.si