Družba Lexmark je od neodvisne organizacije Keypoint Intelligence – Buyers Lab prejela prestižno nagrado 2018-19 BLI PaceSetter award for Manufacturing za najbolj prepričljive rešitve na področju zajema dokumentov v proizvodnji. 

V poglobljenih raziskavah med proizvajalci originalne opreme za obdelavo dokumentov so strokovnjaki organizacije Keypoint Intelligence temeljito analizirali rešitve ponudnikov, tako na področjih programske in strojne opreme kot tudi storitev v različnih kategorijah rešitev za proizvodna okolja.

“Proizvodna vertikala predstavlja edinstvene izzive, ko gre za strokovne storitve in podporo, toda iskanje primerne strojne opreme je še posebej zahtevno za stranke,” je povedal Jamie Bsales, direktor analiz v organizaciji Keypoint Intelligence – Buyers Lab, in dodal: “Lexmark nas je navdušil s svojo široko ponudbo večnamenskih naprav in tiskalnikov, ki lahko zadovoljijo posebne potrebe, kot so ustvarjanje oznak RFID ali nalepk GHS. Lexmarkove naprave so zasnovane tako, da vzdržijo tudi ostre pogoje, ki vladajo v proizvodnih okoljih.”

Med Lexmarkovimi strankami je že 70 odstotkov 50 največjih proizvajalcev po vsem svetu. Ti se zanašajo na robustno industrijsko zasnovo Lexmarkovih naprav, ki se uporabljajo v različnih okoljih in tudi ekstremnih pogojih.

“Lexmark ima 25 let izkušenj z rešitvami, ki proizvajalcem pomagajo zmanjšati stroške in povečati učinkovitost,” je dejal direktor oddelka Retail and Manufacturing v družbi Lexmark John Linton in dodal: “Ponosni smo, da proizvajalcem po vsem svetu pomagamo preoblikovati njihove poslovne procese in dosegati boljši vpogled in nadzor nad procesi, ki temeljijo na papirju, s čimer lahko dosežejo pomenljive izboljšave poslovanja.”