Lexmark, vodilni svetovni proizvajalec rešitev za upodabljanje, je najavil razširitev družine tiskalniških naprav Lexmark GO, ki so namenjene malim in srednje velikim podjetjem. Družina, ki jo odlikujejo zanesljivost delovanja, trpežnost, varnost in nizki stroški, je bogatejša za šest novih naprav.

Nove Lexmark GO naprave vključujejo dva nova barvna tiskalnika C3224dw in C3326dw, tri barvne večopravilne naprave MC3224dwe, MC3224adwe ter MC3326adwe in črno-belo večopravilno napravo MB2236adwe.

Barvne naprave so do 30 odstotkov kompaktnejših mer od svojih predhodnic in so namenjene okoljem z omejenim prostorom. Brezžična povezava Wi-Fi je že del osnovne opreme, zato naprave zagotavljajo napredno povezljivost in podporo za mobilne uporabnike. Naprave so opremljene z zmogljivimi večjedrnimi procesorji in celovitim naborom Lexmarkovih varnostnih mehanizmov. Naprave uporabljajo tudi Unison toner, ki poskrbi za enostavno zamenjavo črnila in skupaj s programom reciklaže izrabljenih tonerjev predstavlja manjše okoljsko breme.

Barvne naprave natisnejo do 24 oziroma do 26 strani v minuti, medtem ko črno-bele naprave v minuti lahko izpišejo do 36 strani dokumentov. Večfunkcijske naprave so opremljene z zaslonom na dotik.

“Družina Lexmark GO poslovnim strankam ponuja enostavne in zanesljive tiskalnike, ki ustrezajo njihovim proračunom in okoljem,” je povedal Brock Saladin, podpredsednik in finančni direktor družbe Lexmark, in dodal: “Izdelki serije Lexmark GO so zasnovani tako, da jih je mogoče hitro in preprosto izbrati, namestiti in konfigurirati, z vsemi funkcijami, ki strankam omogočajo, da čim bolj povečajo svojo produktivnost in poenostavijo upravljanje naprave. Podjetja so lahko tudi mirnejša, saj je v vse naprave vgrajen celovit nabor Lexmarkovih varnostnih mehanizmov in rešitev.”

Tiskalniki iz družine Lexmark GO so strankam že na voljo preko Lexmarkove globalne partnerske mreže in neposredno od distributerjev.