Lexmark Connect Partner Program je s strani organizacije CRN že četrto leto zapored prejel najvišjo oceno 5 zvezdic.

Lexington, 8. april 2021 – Lexmark, globalni vodja na področju rešitev za upodabljanje, je s strani organizacije CRN, ki je v raziskavi 2021 Partner Program Guide preverila skrb za partnerje, za svoj partnerski program prejel oceno 5 zvezdic. Lexmark tako sodi med vodilna tehnološka podjetja, ki izdelke in storitve zagotavljajo prek IT-kanala. Oceno 5 zvezdic prejme le ekskluzivna skupina podjetij, ki v svojih partnerskih programih ponudnikom rešitev ponujajo le najboljše med najboljšimi in presegajo pričakovanja.

Glede na pomembnost prodajnih partnerjev organizacija CRN – ta je del The Channel Company – vsako leto pripravi vodnik po partnerskih programih, kjer podrobno pregleda partnerske programe, ki jih ponujajo proizvajalci IT-rešitev, razvijalci programske opreme, storitvena podjetja in distributerji. Ponudniki so ocenjeni na podlagi naložb v programe, dobičkonosnost partnerjev, storitve izobraževanja in podpore partnerjev, tržne programe in vire, prodajne podpore in komunikacijo.

Lexmark je za partnerski program Lexmark Connect, ki vključuje različne nivoje, prilagojene partnerskemu poslovnemu modelu in bazi strank, z geografsko specifičnimi ponudbami in programi, ki upoštevajo partnerjeve edinstvene izzive, prejel najvišjo oceno. Vpeljana struktura nagrad partnerjem še olajša rast prihodkov in donosnosti.

“Že četrto leto zapored smo prejeli najvišjo oceno v vodniku CRN za partnerske programe. Ocena 5 zvezdic potrjuje našo stalno zavezanost svojim partnerjem,” je dejal Brock Saladin, Lexmarkov podpredsednik in direktor prodaje, ter dodal: “Cilj partnerskega programa Lexmark Connect je zagotoviti varne, zanesljive naprave in inovativne rešitve, ki naše partnerje ločijo od konkurence in jim pomagajo vzpostaviti dolgotrajne odnose s svojimi strankami. 5 zvezdic potrjuje, da ta program prinaša resnično vrednost vsem Lexmarkovim partnerjem.”

“Ker inovacije še naprej spodbujajo hitrost in zapletenost tehnologije, ponudniki rešitev potrebujejo partnerje, ki bodo lahko nadaljevali in podpirali njihovo razvijajoče se poslovanje,” je povedal Blaine Raddon, izvršni direktor The Channel Company, in dodal: “CRN-jev vodnik po partnerskih programih za leto 2021 nudi vpogled v prednosti programa vsake organizacije, da prepozna tiste proizvajalce, ki nenehno podpirajo in spodbujajo pozitivne spremembe v IT-kanalu.”

Vodič po partnerskih programih za leto 2021 bo objavljen v izdaji CRN aprila 2021 in na spletnem naslovu www.CRN.com/PPG.