Lexmark, vodilno globalno podjetje na področju rešitev za upodabljanje, je predstavilo nove večopravilne naprave iz družine Lexmark GO Line, ki uporabnikom omogočajo, da faksirajo brez žic, saj funkcionalnost faksiranja zagotavlja oblačna storitev. Analogno funkcionalnost faksiranja nadomešča možnost etherFAX prek omrežne ali brezžične povezave v oblak.

“Po podatkih družbe IDC (1) je 90 odstotkov uporabnikov faksa že poskrbelo za ali pa resno razmišlja o integraciji faksa z drugimi tehnologijami ali aplikacijami,” je povedal Brock Saladin, podpredsednik in vodja prodaje v družbi Lexmark, in dodal: “Novi modeli naprav nudijo uporabniku prijazno izkušnjo faksiranja in zagotavljajo varno, šifrirano in celovito rešitev.”
Med novimi modeli je pet naprav iz družine Lexmark GO Line. Tri barvne naprave: Lexmark MC3224i, MC3326i in MC3426i; in dve črno-beli napravi: Lexmark MB2236i in MB3442i. Te večopravilne naprave strankam ponujajo odlično alternativo tradicionalnim analognim faksom, tako da ponujajo možnost rešitve faksa v oblaku.

Lexmarkovo partnerstvo s ponudnikom rešitve etherFAX omogoča tem napravam varno izkušnjo faksiranja v oblaku, ki vključuje:
• možnost hkratnega dohodnega faksa in drugega dela, tako da ni zasedenih linij,
• izredno hiter prenos slik visoke ločljivosti (600 dpi),
• rešitev z enostavno konfiguracijo (priklopi in poženi),
• uporabniško izkušnjo, ki je enaka analognim faksom, in
• vodilno varnost v industriji, vključno z vojaškim šifriranjem, skladnostjo s HIPPA in skladnostjo s standardom PCI DSS za varnost podatkov o plačilnih karticah.

Kupci omenjenih naprav lahko storitev etherFAX brezplačno preizkušajo tri mesece ali 300 strani, kar nastopi prej, opraviti morajo le preprosto registracijo – na tej povezavi. Po preizkusu se lahko odločijo za mesečno naročnino na storitev etherFAX, ki najbolje ustreza njihovim potrebam (2).
________________________________________
(1) – Vir: White Paper | Fax Market Pulse: Trends, Growth and Opportunities, junij 2017.
(2) – * Naročnina na storitev etherFAX™. Preizkusni paket (do 3 mesece ali 300 strani, kar nastopi prej) je vključen brezplačno, morda se zaračunajo druge pristojbine, kot so telekomunikacijski stroški. Za podrobnosti se obrnite na etherFAX™ (www.etherfax.net). Ta naprava ne podpira analognega faksiranja prek telefonske linije. Storitev morda ni na voljo na vseh lokacijah.
________________________________________