Družba Lexmark International je s strani uredništva neodvisnega preizkuševalca poslovnih rešitev Better Buys prejela več nagrad za svoje izdelke. Družina večopravilnih naprav CX625 Series si je prislužila nagrado uredništva Better Buys Q3 2018 Editor’s Choice award v kategoriji barvnih večopravilnih naprav.

Po besedah urednice organizacije Better Buys Melisse Pardo-Bunte omenjene večopravilne naprave postavljajo nova merila v svojem razredu. “Naprave odlikujejo visoka prilagodljivost ter ravnanje z najrazličnejšimi papirnimi mediji, tonerjev z veliko vsebnostjo črnila ter intuitivni uporabniški vmesnik e-Task, ki preko na dotik občutljivega zaslona olajša vsakdanja opravila. Naprave iz družine CX625 Series predstavljajo dober nakup za manjša in srednje velika podjetja ter pisarne,” je povzela Pardo-Bunte.

 

Vsaka naprava v omenjeni družini je bila ocenjena ločeno s strani Better Buys in primerjana s konkurenčnimi izdelki po številnih tehničnih kriterijih kot tudi ceni in vrednosti v očeh uporabnikov. Priporočilo Better Buys si je družina naprav CX625 Series zaslužila zaradi nagibnega 7-palčnega zaslona z vmesnikom e-Task ter tonerjev, ki omogočajo močno nadpovprečno število izpisov (in posledično zahtevajo manj menjav ter posegov). Pri večopravilni napravi CX625adhe pa je bila izpostavljena še dodatna prednost – že standardno ima namreč vgrajen disk za hrambo večje količine dokumentov, kar še olajša obsežnejša opravila tiskanja in skeniranja.

“Ponosni smo, da so kakovost naših novih izdelkov prepoznali tudi strokovnjaki organizacije Better Buys,” povedal podpredsednik in tehnični direktor družbe Lexmark Allen Waugerman ter dodal: “Lexmark je v letošnjem letu osvežil več kot 90 odstotkov svojih naprav, vključno z novo družino CX625. Nove naprave strankam pomagajo postati še bolj učinkovite in produktivne, prinašajo intuitivno uporabniško izkušnjo, mobilno povezljivost ter enostavno avtomatizacijo poslovnih procesov. Varnost je del celovitega paketa, strankam pa so na voljo tudi spremljajoče rešitve in storitve, s katerimi naslavljamo tudi najzahtevnejše poslovne zahteve glede tiskanja, zajema in upravljanja dokumentov v poslovnih okoljih.”