Analitiki podjetja Keypoint Intelligence-Buyers Lab so letošnjo generacijo Lexmarkovih tiskalnikov in večopravilnih naprav označili za izjemne in jim podelili prestižni nagradi 2019 Printer/MFP Line of the Year. Organizacija Keypoint Intelligence-Buyers Lab je vodilni neodvisni preizkuševalec tiskalniških, pisarniških in dokumentnih rešitev na svetu. Dvakrat letno podeli tudi nagrade Pick za najboljšo pisarniško opremo, ki jo je preizkusil.

V Keypoint Intelligence so podelitev nagrade utemeljili z zmogljivostmi in naborom funkcionalnosti preizkušenih Lexmarkovih tiskalnikov in večopravilnih naprav. Vseh 13 Lexmarkovih izdelkov, preizkušenih v zimski sezoni 2019, je prejelo oceno Buyers Lab ‘Highly Recommended’ in osvojilo nagrado Pick.

“Prejmem nagrad Keypoint Intelligence za barvne in črno-bele tiskalnike in večnamenske naprave za leto 2019 nam je v veliko čast. Naši inženirji so dali v 2018 vse od sebe in prenovili več kot 90 odstotkov izdelkov, vse s ciljem, da bi našim strankam zagotovili trajnejše, varnejše in učinkovitejše naprave. Ponosni smo na to priznanje in izjemen odziv svojih strank,” je povedal podpredsednik in tehnični direktor družbe Lexmark Allen Waugerman.

“Lexmark ima tiskalnik ali večnamensko napravo, ki je zasnovana tako, da zadovoljuje kompleksne potrebe in proračun sodobnega delovnega mesta – od majhnih pisarniških do velikih poslovnih okolij,” je povedala Marlene Orr, direktorica področja analiz tiskalnikov in večopravilnih naprav v Keypoint Intelligence-Buyers Lab in dodala: “Lexmarkove naprave odlikujejo odlična zanesljivost delovanja in impresivna prijaznost do uporabnika z intuitivno zasnovo s pametno tehnologijo, ki lahko poenostavi tudi najbolj zapletene delovne procese. To zaposlenim omogoča višjo produktivnost. Ko v račun vzamemo še bogat portfelj programske opreme, nizke obratovalne stroške in vrhunske varnostne funkcije, kot so preverjanje integritete strojne programske opreme in zaznavanje vdorov, je Lexmark jasna izbira. Njegovi letošnji tiskalniki in večopravilne naprave si zato prislužijo nagrado Buyers Lab’s 2019 Printer/MFP Line of the Year.”

Dodatni viri