Lexmark, vodilno globalno podjetje na področju rešitev za upodabljanje, je sporočil, da ga je podjetje Quocirca, ki izvaja globalne raziskave na področju tiskanja, imenovalo za vodilnega na področju storitev tiskanja v oblaku.

Quocirca je v svojem poročilu Cloud Print Services Market Landscape Landscape 2022 družbo Lexmark označilo za vodilnega ponudnika storitev tiskanja v oblaku na podlagi njegovih stalnih naložb v izboljšanje in širitev ponudbe storitev v oblaku, vključno z rešitvama Lexmark Cloud Print Management in Cloud Fleet Management.

“Priznanje organizacije Quocirca na področju tiskanja v oblaku dokazuje Lexmarkovo zavezanost nadaljnjemu razvoju naše obsežne ponudbe v oblaku,” je povedal Brock Saladin, podpredsednik in direktor prodaje v Lexmarku, in dodal: “Naše naložbe v inovacije in nove tehnologije še naprej zagotavljajo Lexmarkovim strankam vodilne izdelke in rešitve, ki jih tudi pričakujejo od nas.”

V poročilu glede storitev tiskanja v oblaku je Quocirca izpostavila Lexmarkove adute, kot so napredne funkcije in podpora tehnologijam interneta stvari, ki podjetjem vseh velikosti zagotavlja funkcionalnost oblačnega tiskanja na ravni podjetja, vključno z opozorili in algoritmi za napovedovanje storitev, ki uporabnike obveščajo o dobavi in zamenjavi potrošnega materiala.

  • Paket povezljivosti Lexmark Cloud Bridge združuje podatke s tehnologijo digitalnega dvojčka za napajanje izpopolnjenih algoritmov, ki zagotavljajo čim bolj neprekinjeno delovanje storitev in razpoložljivost sistema ter preprosto uporabo.
  • Rešitev Lexmark Cloud Print Management omogoča overjenim uporabnikom pošiljanje in tiskanje dokumentov iz kateregakoli računalnika, tablice ali pametnega telefona ter njihovo pridobivanje iz katerekoli povezane naprave Lexmark.
  • Rešitev Lexmark Cloud Fleet Management ponuja Lexmarkovim partnerjem orodja za razširitev zmogljivosti tiskalnih storitev in upravljanje računov strank na daljavo.
  • Lexmarkova infrastruktura tiskanja v oblaku kot storitev pa strankam ponuja sodobno varno infrastrukturo tiskanja v obliki naročnine.

Direktorica organizacije Quocirca Louella Fernandes je dodala: “V času, ko organizacije pospešujejo digitalizacijo in delo na daljavo postaja za mnoge stalnost, se večji del poslovanja, tudi tiskanje, prenaša v oblak. Quocirca verjame, da je Lexmark v dobrem položaju, da zadovolji te potrebe trga, zato smo ga tudi razglasili za vodilnega ponudnika na področju storitev tiskanja v oblaku za leto 2022.”