Podjetje Lexmark je s strani organizacije Keypoint Intelligence-Buyers Lab prejelo priznanje 2019 Pick of the Year Award za svoje oblačne storitve Lexmark Cloud Services. Izjemna rešitev za upravljanje tiskalniških okolij je premagala vso konkurenco.

Lexmarkove Cloud Services je zbirka rešitev v oblaku, ki podjetjem pomagajo odpraviti napore pri upravljanju tiskalniške infrastrukture in partnerjem prihranijo čas in denar, saj omogočajo oddaljeno upravljanje naprav v okoljih strank. Podjetje nudi naslednje rešitve za poslovna okolja: Lexmark Cloud Print Management, analitiko v realnem času, Lexmark Cloud Connector in Lexmark Cloud Fleet Management za partnerje.

“Analitiki in laboratorijski tehniki Buyers Lab-a so v preteklem letu preučili na ducate rešitev za obdelavo in upravljanje dokumentov, vsaka izmed njih prinaša oprijemljive prednosti strankam,” je povedal direktor področja analiz v Keypoint Intelligence Jamie Bsales in dodal: “Nagrado Pick prejmejo izdelki in rešitve, ki so se izkazali za najboljše v svojih kategorijah, predvsem zaradi impresivne mešanice funkcij za povečanje produktivnosti, vrednosti za odštet denar, enostavnosti uporabe za končne uporabnike in IT-skrbnike ter drugih ključnih lastnosti.”

Lexmarkove storitve v oblaku so nagrado prejele na podlagi naslednjih dejstev in lastnosti:

  • Arhitektura, ki temelji na oblaku in zmanjšuje stroške ter poenostavlja upravljanje.
  • Varne funkcije tiskanja, ki varujejo občutljive informacije na natisnjenih dokumentih.
  • Daljinsko sledenje za vse dejavnosti tiskanja, kopiranja in optičnega branja po celotnem okolju.
  • Analitična rešitev, ki vizualizira niz statističnih podatkov o rabi tiskanja, kopiranja in skeniranja v realnem času.
  • Možnost, da na daljavo konfigurirate tiskalnike, posodobite programsko opremo in strojno programsko opremo ter ponovno zaženete naprave.

“Ta nagrada priznava izjemno vrednost, ki jo Lexmarkove storitve v oblaku prinašajo našim strankam in partnerjem,” je povedal podpredsednik in tehnološki direktor družbe Lexmark Allen Waugerman in dodal: “Možnost, da uporabnikom zagotovimo varno tiskanje ob krčenju tiskalniške infrastrukture v podjetju, se prilagaja pobudam strank po povezovanju v oblake. Tudi v prihodnjih mesecih bomo ponudili zanimive nove storitve iz oblaka.”

Storitve Lexmarkove Cloud Services so bile premierno predstavljene oktobra 2018 v ZDA, danes pa so na voljo tudi strankam v regijah EMEA in Latinska Amerika.