Obiščite Zlati polž in spoznajte, kaj vse vam lahko ponudimo. Končno je tukaj pomlad in za spoznavanje naše domovine. Če se boste na pot odpravili z avtodomom ste vabljeni, da se ustavite na našem postajališču za avtodome.

Postajališče za avtodome Zlati polž

Urejena postajališča za avtodome na Mestnem kopališču Višnja Gora omogočajo storitev celotne oskrbe popotnikov z avtodomi. Vaš potujoči dom na kolesih ima na voljo možnost priklopa na elektriko, vodo in praznjenje sanitarnih kaset. Izberete lahko asfaltirano ali peščeno utrjeno, ravno, prostorno parkirišče.

Ustavite se za kakšen dan na Mestnem kopališču Višnja Gora in med prijetnim postankom pred nadaljevanjem poti uživajte v zna- menitostih Višnje Gore in njene okolice. Pri nas vam zagotovo ne bo dolgčas, saj imamo za obiskovalce za vse okuse, ne glede na letni čas, pripravljene številne dogodivščine.

V neposredni bližini je letno kopališče s tradicijo, ki je obiskoval- cem na voljo za ohladitev v poletnih dneh. V letni kuhinji nudimo jedi z žara, jedi za otroke, palačinke in sveže pečene pice.

Uporaba toalete in tušev je na voljo v poletni sezoni v sklopu letnega kopališča, pozimi pa je toaleta na voljo v kavarni.

PZA Zlati polž je odprto vse dni v letu.

Recepcija obratuje:

Izven sezone: od 7.00 do 22.00, med 22.00 – 7.00 po predhodni najavi.

Med sezono od 1. 6. – 31. 8.: od 5.00 -2.00 med 2.00 – 5.00 po predhodni najavi.

Najavite se lahko preko elektronske pošte info@zlatipolz.si ali na telefonski številki: ++ 386 51 442 800.