Obiščite Zlati polž in spoznajte, kaj vse vam lahko ponudimo. Danes začenjamo serijo prispevkov o turističnih znamenitosti Višnje Gore z okolico.

Mobilno drsališče

Drsanje pozimi? Seveda. Kaj pa poleti? Se šalite? Ne, čisto resno. V Višnji Gori. Od oktobra 2018 pri nas lahko drsate v vseh letnih časih, vse dni v letu. Zakaj je naše drsališče drugačno? Brez mraza! Brez vode! Brez elektrike!

Mobilno drsališče iz umetne mase omogoča drsanje z običajnimi drsalkami 365 dni na leto. Postavljeno je v okviru projekta Mobilno drsališče kot medgeneracijsko stičišče »MODMEDS« Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Drsališče na vaši lokaciji

Se želite v drsanju preizkusiti na lokaciji vašega podjetja ali pri vas doma? Naše drsališče, tako drsalno ploskev kot tudi zaščitno ograjo lahko postavimo na prostem ali v zaprtih prostorih. Za to potrebujemo trdno in ravno podlago. Želite drsališče poljubne oblike, prilagojene vašemu prostoru? Tudi to nam ne predstavlja prevelikega izziva. Drsalno površino sestavljajo 1m x 2m velike plošče, ki jih lahko zlagamo v poljubne oblike. Povprašajte na za več informacij.