Obiščite Zlati polž in spoznajte, kaj vse vam lahko ponudimo. Danes začenjamo serijo prispevkov o turističnih znamenitosti Višnje Gore z okolico.

Vajin najpomembnejši dan

V prijetnem okolju dolenjskih gričev poskrbimo za vaše nepozabne spomine in zadovoljstvo vaših svatov vseh starosti. Svetovali vam bomo pri izbiri in odločitvah glede pogostitve in spremljevalnega programa za vaše najdražje. Poročno slavje vam lahko pomagamo organizirati v celoti ali le deloma. Poskrbeli bomo tudi za čudovito dekoracijo prireditvenega prostora, vrhunsko pogostitev in skupaj  z vama načrtovali, kako ob bogatem spremljevalnem programu vašim povabljencem in seveda predvsem vama, pričarati čim bolj nepozaben dan.

 

 

Se pripravljate na enega najpomembnejših dni v svojem življenju? Čestitamo! Poskrbeli bomo za vaše nepozabne spomine in zadovoljstvo vaših svatov vseh starosti. Ker si želimo, da bi bile naše stranke resnično zadovoljne, vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri in odločitvah glede pogostitve in spremljevalnega programa za vaše najdražje, tako, da bo načrtovanje vaše poroke enostavno.

Poročno slavje vam lahko organiziramo v celoti ali deloma, vsekakor pa vam bomo pomagali uskladiti podrobnosti. Načrtovanje vaše poroke vam bomo z veseljem olajšali.
Poskrbeli bomo za čudovito dekoracijo prireditvenega prostora, vrhunsko pogostitev in skupaj z vami načrtovali, kako ob bogatem spremljevalnem programu vašim povabljencem in seveda tudi vama, pričarati čim bolj nepozaben dan.